Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Айова

Имоти за продажба в Айова

Айова в Америка е ограничена на север от щата Минесота, на запад от Небраска и Южна Дакота, на юг от Мисури, а на изток от Уисконсин и Илинойс.

Когато някой търси имоти за продажба в Айова, това, което той си представя, вероятно са житни полета, всъщност щатът Hawkeye има някои от най-богатите нации в страната, което го прави земеделска електроцентрала. С над 30 милиона акра земеделска земя и над 92 000 ферми, Айова води нацията в производството на царевица, соя, свинско месо и яйца. Още по-впечатляващ е фактът, че земеделският производител в Айова доставя средно по 154 души в световен мащаб и държавата осигурява 7% от храната на страната.

Това, което може да не знаете е, че селското стопанство в Айова също е тясно свързано със зелената икономика на енергията, като се има предвид, че държавата е номер едно в производството на възобновяеми горива, етанол и биодизел и номер едно в използването на електроенергия, генерирана от вятъра. за селското стопанство - 28%. Въпреки тези записи, високотехнологичните продукти включват машини като трактори, произведени метали, включително въздухоплавателни средства, части на двигателя и преработени храни.

Айова е пребивавала в центровете за данни на Microsoft, Google и IBM и има повече от 76 000 души, заети в областта на технологиите, а икономиката на Айова е по-разнообразна, отколкото си мислите.

Разположена в американската "Хартланд", Айова е обградена от две от най-големите реки в страната: Мисисипи на изток и Мисури на запад. Той граничи с шест държави в Средния Запад: Минесота, Уисконсин, Илинойс, Мисури, Небраска и Южна Дакота. По отношение на размера, Айова се нарежда на 26-о място в страната по територия и 30-та по население, с малко над 3 милиона души. Над 90% от Айова са завършили гимназия и са я поставили

Цените на имотите за продажба в Айова варират в зависимост от това къде искате да живеете. Град Айова е сред най-скъпите градове. Нейната по-богати крайградски квартал, Swisher, има най-високата средна стойност на къщата в държавата. Айова, както и всеки друг пазар на недвижими имоти, е непредсказуема и може лесно да плава на месечна, седмична или дори ежедневна база.

Държавата беше засегната от недостига на имоти за продажба в Айова на достъпни цени. Макар да смятат, че с увеличаването на предлагането през годината, средната цена на имота ще започне да се разхлабва, като цялостното предлагане като цяло все още ще бъде недостатъчно. През 2017 г. темповете на растеж на жилищата са 6%. Въпреки това броят им ще намалее, ако експертните прогнози се сбъднат. Изглежда, че през 2018 г. цените на имотите за продажба в Айова ще се увеличат с 4%. Увеличението на лихвените проценти на пазара на недвижими имоти в Айова е прогноза, която не е нова. Всяка година тази оценка изглежда, че намира място с експерти. Изглежда обаче, че това може да стане реалност за 2018 г.

Въпреки че няма гаранция, че търсенето на жилища ще отговори на търсенето през следващата година, изглежда, че цените могат да се стабилизират. Това означава добри неща за групите от най-новите купувачи на пазара.

Въпреки че не е сравнима с други големи градове като Сиатъл, Де Мойн има сравнително силна икономика и е град, където много купувачи, които търсят имоти за продажба в Айова. Тъй като Де Мойн е добро място за започване на бизнес, той е видял приток на хора и предлага ниво на удобство, което не може да бъде намерено в други части на САЩ. Като цяло, пазарът на недвижими имоти в Де Мойн в Айова, макар и да не се прави толкова добре, колкото и други части на страната, се развива добре.

Cedar Rapids е по-голям средно голям град, разположен в щата Айова. С население 131 131 души и 28 съставни квартали, Сидар Рапидс е втората най-голяма общност в Айова и е добро място за търсене на имоти за продажба в Айова.

Цените на жилищата в Сидар Рапидс са значително под средните за страната. Процентите за домовете на Cedar Rapids са над средните за последните десет години.

Едно много важно нещо, което трябва да имате предвид, е, че това са средни стойности на оценка за града. Отделните квартали в Сидар Рапидс се различават по инвестиционния си потенциал, понякога много.

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 9552

За продажба Къща, Айова, Adair County, Des Moines, Des Moines

209,710.66BGN
За продажба
Къща

114 m²
....
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB